Snart redo för julkonsert! God kv

367cfa745891a7c3786e5bedb1dd5ff1.png

Snart redo för julkonsert!
God kväll! Nu åker jag strax till konserthuset i stockholm för konsert! Kolla in mina spolar. Haha..snart blir det bra! Vet inte om färgen syns bra men de är verkligen knallrosa o super gröna...kram kram


Kommentarer
Postat av: Ellen

Haha, du ser allt lite roligt ut där, hihi



Ska bli jättekul och få se på julkonserten:D



Vi ses på Fredag!:D



Puss puss <3

Ps, blir ditt nästa steg att rotera bilden åt rätt håll från din Iphone?, hihi Fast det kanske inte går:P

2009-12-14 @ 18:44:14
URL: http://sannashirleysonja.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha, det syns att du har rosa och gröna spolar XD

Så gulligt det blev på dig Sanna! :D



Kram Maria från Luleå

2009-12-14 @ 21:29:46
Postat av: Anna

Haha, vad söt du är i spolarna. Alltid lika fin söta du! Bara älskar din sminkning, verkligen superfint! <3

2009-12-14 @ 22:09:58
URL: http://annapee.blogg.se/
Postat av: julia

Hej Sanna! Måste bara få säga hur fantastiskr bra du och de andra var ikväll! jag satt bänkad långt fram i konserthuset och bara njöt. du är så fantastiskt duktig och jag avundas din otroliga röst! Ni såg ut att ha kul tillsammans vilket tar hela konsertupplevelsen till en annan nivå! Så med detta, tack för en mycket trevlig kväll! och skulle det va så att du känner för att dela med dig av dina sångkunskaper så har du min mail=) kram

2009-12-15 @ 00:09:34
Postat av: Pernilla

Hej Sanna!



Jag var på Konserthuset igårkväll och hade ynnesten att få uppleva en av dom BÄSTA julkonserterna jag varit på! Tilläggas kan att jag har nog svart bälte i julkonserter ;-)



Ni sjöng så bra, ni var så härligt avslappnade och givmilda och du sjöng så VACKERT!!!

När ni avslutade med jul, jul, strålande jul i accapella så var det så vackert att tårarna nästan kom. Rörande bra!!



Så TACK för en fantastisk kväll, jag hoppas ni var nöjda själva också!!



hälsningar /Pernilla

2009-12-15 @ 13:27:10
Postat av: Jennifer

Hej fina Du!



Skulle vilja tacka dig för den underbara julkonserten som ni bjöd på igår. Jag fick en underbar konsertupplevelse, julstämning och två underbara timmar som bara flög förbi ;) Sanna, när du sjöng "Koppången" igår så blev jag helt tårögd. Jag har aldrig hört Dig sjunga den live förut utan bara hört den på skiva. Igår lät det alldeles magnifikt! Din röst har ju blivit lite starkare sen du spelade in den :-) The prayer var precis lika stark.. Den låten passade din och Sonjas röst alldeles utmärkt. Kul med skrattanfallet vid visslingen förresten, hihi ;-)



Det var så roligt att träffa dig igår! Jag hoppas verkligen att du tyckte om julklappen. Jag hann aldrig säga det igår, men man kan fylla själva glaset med vatten så flyter ljuset på vattnet. Riktigt fint! Hoppas du gillade det :)

Tack för allting och Lycka till i Växjö!

KRAAAAAM!

2009-12-15 @ 19:27:18
Postat av: Rune

Hej Sanna



Såg Luciamorgon. Ett fint program där de bla sjöng Koppsången som då även påminde om ditt fina uppträdande i julkonserten. Du har säkert varit Lucia många gånger ? Om så vilken din favorit Luciasång ?

Hälsningar från ett snöigt Umeå

2009-12-15 @ 20:01:38
Postat av: Carro

Jag måste bara säga TUSEN TACK för igår!! Konserten är ju bara helt fantastisk, ni är bäst!! Ni är så grymma tillsammans, alla fyra! Och tusen tack för pratstunden efteråt, att du/ni bryr er så mycket! Tacktack!!! Lite pinsamt att träffa er ändå, det var det.. Jag var ju rund som en köttbulle, haha. Men det gick ju, och ni var ju så sööta mot mig! :) Tusen tack igen för en helt oförglömlig kväll!



Vi ses på lördag igen och jag LÄNGTAR!! Det är galet, jag har ju typ nyss lämnat er och jag längtar redan efter er och konserten... Men SNAAAART!!! Ta hand om dig tills dess och kör järnet på de sista konserterna!



Många kramar

Carro

2009-12-15 @ 20:28:38
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0