Hög tid att blogga!!!

Hej på er!!!!!
Vad jag har längtat efter att få blogga ska ni veta.
Det har verkligen inte varit tillfälle att blogga förrän nu, eftersom det har gått i full fart sen premiären.
Det tar ett litet tag innan man kommer in i hela turne svängen. Jag håller på att försöka få till det här med att mobilblogga. Det ska ju gå, men det har inte riktigt fungerat som det ska. Måns försöker hjälpa till... men vi hinner aldrig klart då det alltid är något som ska göras. Idag har vi i alla fall 1 dag ledigt, så då blir det ett inlägg nu istället=)
Det är helt underbart att vara ute på turne. Speciellt med det här goa gänget! Det är super kul, underbara människor på scen plus att varje publik vi får möta ger oss en otrolig kärlek och energi!
Här kommer lite bilder från första rutten...
Här ser ni en bild på oss tjejer efter vårt gig i Östersund. Alla var i olika faser eller vad man kan säga.. haha..
Jag var helt klar för att gå ut till bussen. Shirley och Sonja hade fortfarande morgonrocken på sig=)
Det här är precis(!) efter PREMIÄREN!!! Vi var otroligt glada, men grymt svettiga.. haha!!!
Här har jag intagit den mysiga soffan i vår fantastiska turnebuss!!!
Detta är dagen då jag fyllde 25 år!!! WHIE.. Vilken underbar dag jag hade. Fick frukost på sängen, massa människor som hörde av sig (tog mig 2 dagar att svara på alla meddelanden) Här har jag ingen aning om vad som skulle hända.....
När vi kom till hotellet i Umeå för en snabb incheckning så ser jag helt plötsligt att mina föräldrar står där!! Ni skulle sett min min just då. Jag bara gapar och får fram några enstaka ord som "...Ni är här, ni är verkligen här.."
Kunde inte tro att det var sant. De hade flugit upp till Umeå från Skåne bara för att överraska mig på min födelsedag. Jag blev oerhört rörd över detta. Med sig hade de presenter, choklad och lite champagne som jag fick fira med lite senare... Tack mina underbara föräldrar, ni betyder allt!
När man kommer till hotellrum brukar det alltid stå välkommen på tv skärmen.
Denna dagen stod det även...
Underbart=)
Produktionen hade ordnat en massa tårtor som vi åt av! Blev otroligt firad.
Min dröm gick även i uppfyllelse. Publiken hurrade för mig så fint när jag stod på scen!!!
Efter konserterna så fick jag fira lite med min familj och mina nyfunna vänner på turnen.
Vi visste att dansbandet Drifters skulle spela i Umeå den kvällen så jag , mina föräldrar, delar av bandet och Måns gick iväg och lyssnade lite på de och tittade mest på när alla dansade så fint! Mamma och pappa tyckte det var fantastiskt, då de älskar att dansa till den musiken!
Den här bilden är lite suddig, mamma har tagit den. Får skylla på henne=)
Ni ser att det är jag och Måns inne i lokalen där Drifters spelar!
Tillbaks på hotellet... en superlycklig 25 åring!
Vill även passa på att tacka Er för Alla Underbara grattishälsningar jag fått både här på bloggen och på min hemsida. Tack även till alla er som skickat fina kort och presenter till mig. Det värmer så och jag kommer aldrig glömma det.
Här är jag med min favoritkofta som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent!
Shirley tog bilden! Visst är den fin?
En utsiktsbild över Höga kusten när vi åkte genom Kramfors... så magiskt vackert. Syns inte riktigt på bilden, men ändå..
Vårt land är verkligen vackert!
Idag håller jag på att tvätta och packa om väskan.
I morgon är det dags igen. Då åker vi till Gävle och gör 2 konserter.
Ska verkligen få mer tid till att blogga nästa rutt....
Förresten, snart kommer en överraskning.... Vänta lite till...
Masa kramar!!

Vilket genrep!

Man är helt lyrisk idag.
Vi hade genrep igår och det gick fantastiskt bra!!!! Vi är såå lyckliga. Det var bara några småsaker som gick fel, inga stora saker. Publiken var helt fantastisk och med på alla noter. Det kändes faktiskt som om det var PREMIÄR!!!!
Jag har dock inte varit så trött de här senaste veckorna som jag var när jag vaknade vid 9 i morse... Hela min kropp kändes som bly! Det blir ju så.. även om det var ett genrep så blev det en sådan otrolig värme från publiken att man inte kunde hålla tillbaka=)
Vi har fått hela dagen ledig fram till 17.00 idag så vi har verkligen fått vila ut och ladda batterierna ordentligt.
Känner mig så taggad inför kvällen. Det är verkligen ett fantastiskt gäng man jobbar med.
Så här glad var jag efter genrepet!!!
Detta är våra producenter Julius och Cenneth! De var lika glada som oss över att det gick så bra.
Shirley kom med den här gigantiska blomman och tyckte att jag skulle ha den på mig under konserten..haha!!
Lite mycket fokus på blomman eller vad tycker ni? Hon är för rolig..
Nu ska jag förbereda mig inför min intervju med P4 Extra. Den görs nu 14.30 och sänds även då om jag inte missminner mig. Så om ni sätter igång radion så kan vi höras där=)
Hej hej!!

Sitter på hotellrummet..

efter en lååååång dag i replokalen.
Man tycker ju att det mesta sitter när man har gått igenom alla låtar osv. Låtarna sitter ju visserligen, men alla in och utgångar. Vart jag ska gå in, vart jag ska gå ut, när jag ska gå, vad som händer efter den låten... haha.. det är så mkt just nu så jag håller på att bli tokig!
Vi har ju slutat att repa för dagen, men det lär bli några timmars rep för sig själv här på rummet. I morgon ska vi nämligen flytta till självaste konsertscenen!!! Ska bli otroligt skönt att komma på plats och se hur allt kommer att se ut.
Jag har tyvärr inte tagit några bilder idag... glömde totalt bort det. Allt har gått så snabbt och det har varit ganska intensivt..
men jag bjuder på en bild som jag tog för ett par minuter sedan.. En småtrött Sanna=)
Har precis gjort en intervju inför min 25 års dag på Fredag.. hihi.. ska bli jättekul med födelsedag!
Nu måste jag fortsätta repa..
Storkramen till er

Första dagen i Luleå!!!

Hej på er alla goa människor!
Nu har första repdagen i Luleå gått.
Vi åkte vid 09.30 i morse från Arlanda flygplats... jättepigga och med en MASSA packning=)
Satt med Sonja på flyget och vi snackade hela tiden om att allt nu sätter igång och hur spännande allt är!
Har verkligen repeterat hela dagen sen vi kom upp hit. Det är mycket som ska sättas även om vi alla är väldigt säkra på alla låtar. Man ska sätta ljudet så man känner sig supertrygg i det. Gå igenom vart man ska gå in och ut, lite inslag av andra saker och det tar lite tid. Men vi har underbara människor som är med oss hela tiden och ser till att vi gör rätt=) Allt ska sitta till premiären!
Ett rep behöver absolut inte vara tråkigt.. inte med de här killarna i bandet!
Robin, vår kapellmästare kände för något annorlunda på huvudet idag...
Jocke Otterbjörk, vår basist i gänget satt så gött när jag kom in i replokalen så jag bad honom att göra sin "snyggaste Pose" ... *fniss*
Jag och Sonja precis innan vi ska gå in!! Det var en helt bedårande dag i Luleå. Solen sken och det var så här gnistrande kallt i luften, men oerhört friskt! Jag älskar det. Tänk om det kunde vara just det vädret när vi åker genom vackra Sverige den här julen=)
Har precis kommit upp på rummet och är helt slut. Kommer verkligen att slagga snabbt i natt!
I morgon är det dags för rep i gen kl 10, så man måste ju få lite "skönhetssömn"...
Stor kram på er!

En ledig Fredagkväll!

Har haft sista repet idag med julgänget innan vi åker till Luleå på Söndag för att fortsätta med prodrep som det kallas innan premiären är!
Det har varit långa dagar nu, men det känns som om allting kommer bli super bra. Alla är totalfokuserade och tycker det är väldigt skoj, så det känns som att det kommer sitta bra till första konserten=) Det går så snabbt nu tills det är dags!!!! Ska bli såååå roligt=)
I kväll är jag då ledig och det känns faktiskt ganska skönt. Ska bli härligt att bara slappa och låta allt rep smälta in. Kan bli väldigt mycket information ibland och då behöver man få lite tid på sig att låta det lägga sig i huvudet=)
I morgon kommer alla mina kläder från min stylist packade och klara.. haha.. underbart! Då kan jag bara lägga ner de i min resväska. Känns otroligt skönt att inte behöva tänka så mycket på just de sakerna.
Det lär nog bli att jag somnar i soffan ikväll.... Tycker verkligen det är underbart. Kommer ihåg när man var liten och man somnade där. Då kommer mamma eller pappa och säger för femtielfte gången till mig att jag måste gå och lägga mig i sängen istället.. oj vad irriterad jag kunde bli då. Men de hade ju så rätt.. men i kväll lär det nog bli sömn där i alla fall!
Hoppas ni får en mysig Fredagskväll.
Kram

regn o rusk...

Jösses!!!
Nu börjar jag känna mig lite trött efter att ha kommit hem klockan 5 på morgonen!
Efter gigget i Vara igår körde vi tillbaka till Stockholm eftersom vi skulle börja repa vid 10 idag inför julkonserten.
Vi körde en van med släp så det gick ganska långsamt på vägen plus att regnet öste ner och alla var trötta!!!
Men Martin, trummisen, hade med sig Toto 25 anniversary dvdn så vi satt och njöt av den musiken i ett bra tag. Den musiken är bara helt fantastisk. Den går aldrig ur tiden känns det som.
Kom hem och hoppade bums i säng och somnade som en stock! Men man har ju nästan varit lite "groggy" idag efter den dagen. Men jag är samtidigt helt lyrisk över konserten igår. Vi hade så kul! En underbar känsla att gå in i ett sånt fint konserthus och sjunga. Publiken var med på noterna och var en underbar samling av åhörare. Mitt band spelade magiskt och jag kände mig så trygg med de på scen. De är alltid underbara men igår hände det något speciellt! Det fanns en kör på plats som sjöng jättefint och jag fick chansen att sjunga ett par låtar tillsammans med de!
Det kommer lite bilder från konserten igår, men det kommer dröja någon dag då det inte fotograferades ifrån min egen kamera.
Annars har det ju varit fullt upp idag med rep hemma hos Sonja. Känns som om alla stämmor sitter finfint nu. Känns även som om vi börjar lära känna varandra lite mer. Tjejerna har jag ju jobbat med nu i 2 år, men det är kanon att även få jobba med Måns, en superduktig och proffsig människa!
Nu blir det en ganska lugn och tidig kväll för mig! Har ni haft något kul för er idag?
Kraaaaaam

Vara konserthus!!!!

Om några minuter kommer mitt underbara band och hämtar upp mig!!!!
Vi har en LÅNG resa framför oss. Vi ska ju nämligen till Vara konserthus och ha konsert ikväll. Ska bli hur kul som helst. Var så längesedan jag spelade med hela bandet=)

Hoppas ni får en bra dag!!!!!!!!

Kraaaaaaaaaaam

Rep med julgänget!

Just nu önskar jag att dygnet hade 30 timmar!! Allting går i 180 så man knappt hinner med.. haha.. Men det är kul samtidigt! Tycker om när man har perioder där det är fullt upp hela tiden. Det blir en ordentlig adrenalinkick!

Har precis kommit hem från ett rep med mitt egna band. Vi ska ju ha en konsert i Vara konserthus i morgon vilket ska bli grymt kul!! Så längesedan vi spelade ihop och repet gick såå bra. Känner mig så trygg med dessa musiker!

Men, tänkte bara bjuda på några mysiga bilder från repet igår med julgänget..

Jag säger bara det. Måns Zelmerlöw har fått pluspoäng! Massor av den varan faktiskt.
Han hade med sig go fika till repet. Mums=)


Vi jammar lite innan det är dags...


Sonja=)


Och här är vi...=)


Så där ja.. Nu måste jag slänga mig in i taxin som ska ta mig till min stylist där vi ska pröva ALLA mina kläder till julkonserterna. Kolla så vi har allt och att det stämmer=)!!!!

Hörs snart!
Kram

Gislaved och Östanå!!!

Har precis kommit innanför dörren till mitt hem för att pusta ut en liten stund innan det är dags att åka iväg till nästa ställe.
Den här helgen har ju minst sagt varit händelserik.

I Fredags var jag ledig och satt och zappade mellan Idol och Skavlan.. Min favorit i Idol är Tove. Hon är så cool, har sin egen stil och det känns som om hon förvandlas till någon helt annan när hon går ut på scen. Känns spännande!
Reza tycker jag är en fantastisk sångerska. Jobbar hon med sitt uttal lite mer så kan det nog gå jättebra för henne=)
Tycker överlag att Idolerna är väldigt duktiga i år.

Min Lördag började med att åka bil från 8 på morgonen till härliga Gislaved där jag sjöng med deras underbara orkesterförening! Det var en nyinvigning av den fina konsertsalen den dagen. Det gick superbra! Det var sååå roligt. Orkestern spelade helt fantastiskt och som jag sa till de så är det sällan ett rep samma dag som konserten äger rum går så enkelt! Publiken på plats var inte sämre. De gav oss en enorm energi. Hade gärna sjungit ännu mer, men det får bli en annan gång kanske=)

På plats i salen innan repet..


Jag tror de var nästan 70 personer i orkestern som skulle få plats på scenen.. MÅNGA!!


Precis innan jag går upp på scen första gången..


Efter konserten i Gislaved var det dags att sätta sig i bilen IGEN och åka till Östanå för att företagsgigga för Volvo.
Var ganska trött efter en så lång resa ner till Gislaved och konsert på det, men efter lite sömn i bilen så var jag på tipptopp till nästa gig! Det blev en väldigt lyckad kväll och jag gick och lade mig nöjd och glad!

Här är jag i bilen på väg till Östanå.. Bilden tagen precis innan jag slocknar=)


En underbar helg har det varit.
Den är ju inte riktigt slut heller=)
Om en timme ska jag träffa upp julgänget för att repa återigen. Har hunnit repa själv i bilen på alla stämmor och det känns som om det börjar sätta sig nu.. ska bli kul att se alla igen! Det var ju så längesedan.. hela 3 dagar har gått sen sist... haha!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Fullt ös!

Välkommen härliga Fredag!
Jag har gått så mycket de här dagarna denna vecka så jag börjar känna träningsvärk i benen nu=) haha.. härligt!
Eftersom jag inte hinner springa de här dagarna har jag promenerat in till stan till alla mina möten och promenerat hem efteråt. Har kanske blivit lite mycket utav den varan, då kroppen börjar säga ifrån. Tycker ju det är så otroligt skönt att gå!!

Det var så härligt i morse när jag vaknade. Sov verkligen till klockan ringde. Hade ju fått sovmorgon, men trodde aldrig att jag skulle sova tills det var dags att stiga upp, men jo då!
Gick in till kontoret på Söder där även studion ligger. Spelade in en låt som jag älskar. Den gör så man går omkring med ett leende på läpparna hela tiden. Otroligt happy låt!

Lotta kom in i studion med kameran i allra högsta hugg och tog ett par bilder..

Me in action..


Sen upptäcker jag Lotta och blir så här glad=)


Fick rusa till nästa möte som var mitt sista klädprov. Lotta sprang med. Hoppade i klänningen och blev så fantastiskt nöjd. Älskar verkligen den här klänningen. Längtar tills jag kommer få använda den=)

Nu MÅSTE jag repa inför morgondagens två konserter.
Ska först till Gislaved och göra ett gig , direkt efter det åker jag och min pianist Peter Ljung vidare till nästa ställe för ett företagsgig! PUH, vilken grymt nice dag jag har framför mig=)
Hur ser er helg ut?
Åh, måste titta på Idol ikväll. Har inte tittat på det på evigheter känns det som. Har ni någon favorit ni kan tipsa mig om?

Ta hand om er!
Kraaaaaaaaaaam

Ingen förkylning, tack!

God kväll!!!

Vilken underbar dag, tycker inte ni det?
Den började sådär mulet, grått och trist när jag tog mina steg mot Gullmarsplan.
Tänkte för mig själv att det återigen blir en riktig Novemberdag vädersmässigt sett...
Kommer in till Ruthan som syr mina kläder för ett nästsista klädprov och allt går jättebra. Hon har sytt det PERFEKT! Jag är otroligt nöjd.
Fick sen ringa efter en taxi snabbt som bara den för att hinna till repet med Sonja och Shirley klockan 12. När jag väl är i taxin märker jag hur hela vädret har förändrats. Det är sol, lite kallare, men det gjorde ingenting för ljuset fanns där. Åh, vad jag har längtat efter det...Kom även då att tänka på att jag skulle drömma mig bort till min Thailands semester efter jul då jag verkligen kommer få sol och värme=) härligt!

Jag Sonja och Shirley har alltså repat idag igen från 12 till nu i princip. Det är väldigt mycket stämmor som ska sättas och vi måste verklligen lära oss detta och kunna det när vi börjar repa med bandet nästa vecka. Men vi var otroligt fokuserade på vad vi skulle göra så det gick väldigt smärtfritt och bra! Tycker synd om Robin ibland, vår kapellmästare, som får höra på vårat tjatter hela tiden.. det finns liksom inget stopp på oss när vi kommer igång. Men idag höll vi oss ändå någorlunda på mattan! haha!

Kan säga det att jag har haft 3 humör idag under repet. Det är så mycket att lära in så man blir lite trött, men I love it!
Här kommer de...

Ett tag var jag så trött på dessa stämmor..haha!


När jag hade fått en viss stämma på en låt och lärt mej det, tog jag en liten paus medan de andra tjejerna fick sina=)


Men jag var inte trött många minuter. Vi har så grymt roligt när vi träffas!
Vi fick till alla stämmor såååå bra, så jag var överlycklig när vi skulle hem att det verkligen satt=)


Nu ska jag fortsätta att repa in lite texter.. det går verkligen i 180 för mig just nu.
I morgon skulle jag bara haft klädprov. Hade en tanke på att jag skulle ut och handla mina julklappar innan det, men dagen uppgraderades till något ännu ROLIGARE!!! Bobby ringde nämligen och ville att jag skulle komma till studion för att lägga lite sång!!!! WHIE, blev överlycklig..Plus att jag fick sovmorgon!!! Ännu bättre, eftersom jag känner att en förkylning börjar närma sig. Måste verkligen sova ut och vila ordentligt de stunderna jag kan.
Åh vad det ska bli kul med julturne, jag känner verkligen det i varje ben i kroppen..haha. Det är ett galet gott gäng som åker och alla älskar det de gör. Kommer bli såå många fina minnen man bär med sig!

Stor kram till er alla!

Vilken repdag!

Oj oj.. Sitter i soffan nu och är helt utslagen.
Det har varit en intensiv lång dag med massa rep inför julen.
Pratat om låtlistor hit och dit, repat in material, fått massa nya stämmor som ska sättas till i morgon inför nästa repetition. Kvällarna kommer bli otroligt långa innan allt kommer sitta som en smäck!
Det kommer sitta perfekt den dagen vi har premiär, och det är ju det viktigaste=)

Det blev inte så många bilder idag.
Det kommer helt ärligt lite i skymundan, men jag haffade Sonja en sekund=)


Sen får jag berätta en annan jätterolig nyhet, tycker jag!
Blev uppringd häromkvällen utav en man som sa att jag hade fått ett pris tilldelat till mig.
Det heter "TRUXA priset" och tilldelas varje år en Dansk eller Svensk artist som de anser gjort ett fint avtryck.
Förra året fick Sanne Salomonsen och i år fick jag det!!!!!!!!!!!

Jag blev såå chockad och blev naturligtvis väldigt glad över detta! Känns som en otrolig uppmuntran till det man gör och det ger mig en väldig kick inför kommande saker! Otroligt tacksam!


Som ni säkert ser så innehåller priset även en summa pengar. Jag har beslutat mig för att använda de till att köpa min alldeles egna mikrofon som jag kan ha med mig ut på mina konserter. Den mikrofonen som jag vill ha är precis i den prisklassen så det känns kanon att använda de till detta. Priset handlar ju om musiken och då är det här toppen!

Nu ska jag faktiskt göra mig redo för att SOVA!!
Måste verkligen vara noga med det just nu så man har massa med kraft och energi.

God natt och sov så gott!
Kram

Funderar på att...

..köpa pepparkakor!!!
haha! Helt allvarligt. Jag sitter här och går igenom en massa inför julen och blir grymt sugen på pepparkakor=)
Men, jag ska inte göra det. Lär få så mycket "juldos" under turnen, så det är bara att spara sig!
Måste ta en paus ifrån datorn. Har bestämt mig för att gå långpromenad i skogen. Mysigt!
Kraaam

Ett ljus i mörkret!

God kväll kära vänner!
Hur har ni det denna Måndagskväll?
Jag har precis satt mig i mitt mysiga kök. Tänt en massa ljus, gjort en kopp te och har apelsin framför mig som jag ska hugga in på=) Kommer sitta här hela kvällen antagligen och repa texter och melodier inför julturne'n.
Vi börjar repetera så smått nu på Onsdag och då måste man ju vara lite förberedd=)
Det är många som inte gillar hösten, men för mig kan det betyda så mycket lugn. Bara det här med att få tända ljus. Det gör mig otroligt avslappnad.
Kolla vad mysigt=)?
På återseende...

Dop och världens bästa konsert!

Vad sa jag i Fredags! Helgen skulle bara rinna iväg... och det har den verkligen gjort.
Har precis kommit hem från en av de bästa konserterna jag varit på i hela mitt liv, men det återkommer jag till.
Var ju på avskedsfest för Martin och Gisela i Lördags. Var på en restaurang på Söder med fantastisk mat och mysig stil.
Familjen ska åka iväg i hella 4 månader och vi alla kommer sakna de oerhört!
Idag hade de även dop för sin son Casper i Katarina kyrka i stan där jag och Jocke fick äran att spela.
Vi gjorde en verison av Imse vimse spindel (såå mysigt) och en version av Zakk Wyldes "I thank you my child". Den sistnämnde är en underbar liten ballad som Zakk skrev till sin lilla dotter.
Det blev uppskattat och vi avnjöt senare en härlig kantarellsoppa och tårta till kaffet tillsammans med alla medverkande!
Har, som sagt, precis kommit hem från en av världens bästa konserter jag varit på.
Det var Kirk Franklin som showade i Globen med vänner!
Det var Soul och Gospel i 180!
Den fantastiske sångaren Samuel Ljungberg var även på plats och briljerade totalt! Jag säger bara det: Vad folk kan prestera och leverera. Han var magisk från första sekund till sista. Vi i publiken älskade honom och ville aldrig att han skulle sluta. Den killen kan verkligen fånga en!
Sen kommer Kirk in på scenen med sitt gigantiska band plus en kör på 4 tjejer och 2 killar där ALLA kan göra en egen solokarriär!!!
Temperaturen i Globen höjs ännu mer och det är otrolig glädje i allt!
Vad de sjunger, Som de lirar... Vi får minst(!) 4 timmar av ren MUSIK! Jag säger minst, eftersom jag var tvungen att gå efter första(!) extra numret.. SÅ jag vet inte hur länge de höll på.
Om ni får chans att gå och se det här någon gång, gör det!
Nu måste jag gå och lägga mig. Lång dag i morgon!
Kraaaaaam
Ps Det har ju varit Fars dag i dag.. Ringde min pappa idag och sa att han är världens bästa=) Han är verkligen det!

Mitt leende började...

...med att sitta på bussen och höra när busschauffören gjorde något totalt oväntat!
När vi kom till sista stoppet tog han micken och ropade gladeligen: Det här är vår slutstation. Hoppas ni haft en trevlig resa och jag önskar er en trevlig dag! Välkommen åter!
Haha! Helt underbart! Plus att vi var 3 personer på bussen.
Det jag vill säga är TACK! Det var mitt första leende på dagen och det var tack vare honom=)
En bra start!
Har varit inne i stan och gjort ett klädprov för en klänning som jag syr upp till julkonserten! Jag blir så lycklig, för jag är så nöjd med hur den ser ut! De har gjort ett fantastiskt jobb. Tyvärr kan jag ju inte visa den ännu=) plus att den inte är riktigt klar, men jag hoppas att även ni kommer tycka den är fin!
Efter det åkte jag snabbt till en studio Söder om stan för att spela in en jättehärlig låt till en helt annan grej än min skiva.... Ni lär snart få veta!
Den här helgen kommer bara springa iväg, känns det som.
Vad ska ni hitta på?
I morgon ska jag iväg på lite "avskedsfest" eller vad man säger.. Trummisen i Ramsells kommer åka iväg på låååååååååååååååååång semester. I hela 4 Månader ska han och familjen vara borta. Det är väldigt länge, så man vill gärna träffa de och ha lite kul!
På Söndag ska vi även spela på hans lille sons dop.. SÅ längesen jag var på ett dop. Ska bli jätte mysigt!
Trevlig kväll!
Kraaaam

Biljetter.

Hej!
Några har undrat över vart man köper biljetter till konserten i Gislaved.
Här är länken dit=)
http://www.gislaved.se/musikskolan
Bye!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Oj oj oj. Vaknar upp, tittar ut genom fönstret och ser värsta snöstormen! Förlåt, kanske inte värsta, kanske inte storm heller, men snöfall åtminstone.
hm..svårt att finna disciplinen till att ta sig i kragen för att springa en runda. MEN, det ska nog gå om ett litet tag=)
Vilken underbar kväll jag hade igår. Allt blev lyckat... (förutom att gästerna fick vänta på mat i ca 1 timme och 30 minuter..aj aj, inte bra) Bortsett från det så var kvällen oförglömlig=)
Vi tog många bra beslut, men det bästa var att vi spelade musik i x antal timmar. Kent spelade på mitt piano, Jocke på min gitarr, jag på sång och Lotta körade fantastiskt! Vi blev nya ABBA för en kväll!!! haha..
Vi alla älskar musik och igår var ett sådant tillfälle då man verkligen inser vad det betyder för oss!
Idag ska jag öva på en låt som jag ska testa på i morgon för en helt annan grej än till min platta=)
Kram kram!
Ps För er som undrar vart biljetter finns att köpa till konserten i Gislaved. Jag väntar fortfarande på svar. Så fort jag får det så får ni informationen.

Förberedelse inför Middagsmöte=)

Hej fina du!
Sovit gott? Vaknat upp på rätt sida?
Jag har sovit sådär... Men jag vaknade ändå upp med ett fantastiskt humör=)
Håller på för fullt inför kvällens trevliga händelse.
Lotta och Kent från Mlp kommer till mig ikväll för att ha lite möte. Vi bestämde oss för att vara här istället för att sitta på kontoret! Så det lbir lite middag och en massa snack och planering... TYVÄRR kan jag inte berätta för er vad det handlar om än, men så småningom kanske=) hihi!
Men i alla fall, när man får gäster så måste man ju göra lägenheten lite i ordning.. (Lotta kommer antagligen läsa detta inlägg och därför även inspektera mitt hem när hon kommer...haha) Ska bli supernice att de kommer!
Måste visa er mina nya skor som jag köpte för ett litet tag sedan.. Först tänkte jag att jag aldrig kommer använda de, men nu har de tom hittat sin plats på skohyllan, så snart ska de på=) Tycker de är lite coola med sin "pjäxinspirerande" stil.
Allt för nu=)
Kram kram

Jill Johnson!

Hej på er!
Har precis kommit hem efter en fantastisk dag i studion.
Jobbade med Bobby vilket var ett bra tag sedan. Jag hade verkligen superkul!
Sjöng på två låtar som jag blev tokförälskad i direkt!
Har redan hittat många favoriter till skivan och det känns som att jag kommer bli superstolt! Så skönt att inte behöva stressa fram saker och ting. Det är det bästa=)
Fick med mig Jill Johnsons nya skiva med mig hem idag och tänkte jag skulle luta mig tillbaka och njuta av den lite senare.
Jag har tidigare berättat att jag älskar Jills musik och den sångerska och scenartist hon är! En otrolig ispiration.
Ni kanske redan har skivan?? Jag har ju inte lyssnat än, har ni någon favorit redan på hennes album?
Har haft ett jätteproblem idag som nu äntligen är fixat. Ni kanske har haft samma problem som jag?
Jag har Telenor som abbonemang och idag fungerade inte min mobil på hela eftermiddagen.... så fruktansvärt jobbigt. Det stod SIM  inaktivt!!!!
Jag visste inte vad jag skulle göra. Fick sån panik, eftersom jag har bara den telefonen! Ingen kunde nå mig vice versa. Otroligt irriterande.. Nu är den sitt vanliga jag igen, men tanken av att inte ha en fungerande telefon för mig finns inte.. Det utgör en stor del av min  vardag... puh..
Nu ska jag sätta mig och öva stämmor på alla jullåtar.. jösses, det är hur mycket som helst=)
kram!

En dag på jobbet!

Så här såg min dag ut idag!
11.00 var jag på kontoret i stan och hade intervju med en tidning inför min 25 årsdag. Vilken ära för mig att de ville skriva om min födelsedag=) Mkt trevligt!
Hade lite möte med min manager om massa saker, fick i mig en form av lunch bestående av kräftstjärtar och quinoa(stavas det så?) jag säger bara USCH! Jag vet inte varför jag skulle ta quinoa, skulle försöka vara ännu nyttigare, men det var absolut ingen hit!!! Annars var den god.
Sitter och äter min lunch på kontoret då jag även hälsar på en man som har möte med skivbolaget. Blir så glad för jag får prata Engelska!! Älskar det=) Hade ingen aning om vem han var, men får efteråt veta att han jobbar med massor av artister i UK bla MADONNA!!! WOW..
Lever på detta i några minuter innan jag går vidare på stan för att möta upp min stylist för klädprov hos vår underbara Ruthan som har sytt en hel del till mig. Hon är kanon! Allt tog lite tid, men är nu hemma och så glad över hur mina kläder kommer se ut till julkonserterna. Känner mig mäkta stolt=)
Öppnade precis min mail och jag kan säga att jag lär sitta med den ett tag.. haha.. En massa fina mail!
Underbart!
Har det hänt er något roligt idag?
I morgon ska jag in till studion igen. Är verkligen inne i något studiostim nu. Det pirrar i kroppen, jag är förväntansfull och brinner för nytt material!
Kraaaaam

Den första November!!!!!

hahahaha.. MIN MÅNAD ÄR HÄR! I November händer allt roligt=)
Min födelsedag för det första...(Undrar hur många år jag kommer tycka det är kul)
För det andra åker jag på turné! Sen 2001 har det alltid varit någon sorts av turné i November-December för mig=) hihi.. Underbart! JAg ser alltså bara fram mot November!
Däremot måste jag ju säga att månadens första väderdag inte har fått toppbetyg precis. Näh, det får faktiskt skärpa sig lite om man ska kunna få nära och kära att ÄLSKA denna månaden lika mkt som jag=)
Jag har ju själkvklart flera favvo månader som Augusti eller Maj men November är lite speciellt..
Har ni någon favorit..?
Idag har jag varit i studion och jobbat med plattan. Fantastiskt kul. En inspiration och glädje.
Det är en del som har frågat om vart man kan få tag på biljetter när jag ska vara i Gislaved. Jag har inte glömt er, det är bara det att jag inte har fått någon kläm på vart man får tag på det..Men jag har i alla fall hört mig för om det, så svar ska förhoppningsvis komma till mig snart.
Allt för nu=)
Kram kram

RSS 2.0