I kväll blir det SKÅNSK afton=)

Hej hej!!!

Oj oj oj vad dagarna går fort!!
Det har kommit igång med allt möjligt sen jag kom hem. Möte på skivbolaget flera ggr om. Eftersom vi e i startgroparna för att börja testa på låtar till det nya albumet blir det mkt möten.

Igår kväll var jag hos min frisör Micke Cardell, han e helt underbar! Klippte mej alldeles för sent. Skulle gjort det för en månad sedan. Håret hade växt ut så jag nästan hade hockeyfrilla typ.. =)Men nu är jag fin igen och färgade tom om håret lite grann.. Bara lite.

I kväll så kommer det upp en kompis från SKÅNE!! Hon fyller 25 på Söndag och firar sin födelsedag här uppe i helgen. Så vi ska träffas ikväll och gå ut och käka middag och bara ha super trevligt! Ska bli så kul att träffa henne!

Nu, om bara några minuter ska jag träffa min stylist Peter för att prata lite kläder till kommande saker! 

HIUnner inte skriva så mkt mer just nu.. men det kan kanske komma någon bild snart på allt jag hittar på, det börjar ju bli dags tycker jag=)

Sköt om er!
Kram 

Ställ frågor på hemsidan!!!

Hej alla underbara!

Hoppas allt e bra med er idag?!
Igår hade jag en härlig dag.
jag berättade ju för er att jag skulle skriva i studion inför nästa platta. Tyvärr så blev det inställt, ska göra det nästa vecka istället. 
Men det fick ju mej att börja gå igenom min lägenhet!
Jag har ju inte varit hemma på ett bra tag så det har varit lite huller om buller med den.. Så jag tvättade och städade och hade mej!

Senare på kvällen träffade jag min gode vän och manager Lotta och åt middag och hade super trevligt=)

Försökte lägga in en bild här på bloggen från min semester, men av någon anledning så kom den inte upp. Däremot finns den på hemsidan...

På tal om hemsidan. Nu kan ni gå in på min hemsida www.sannanielsen.se och ställa frågor till mej i gästboken. Sen kommer vissa frågor att väljas ut som JAG kommer att svara på lite senare. Ni har fram till SÖNDAG på er att skriva in dessa frågor i gästboken på hemsidan!!! Gör det,!! jag ser så fram mot att få läsa de och svara=)

Nu ska jag ut och gå en lååååång runda, skönt!!

Massa kramar 

Nu är jag hemma!!!!!!!!!

Hej alla goa människor!!

Nu är jag hemma från en alldeles underbar semester i Thailand.
Kom innaför dörren igår morse kl. 07.00 och har haft ett jätte jet lag sen dess!
Det börjar ordna till sej nu , men det känns verkligen i kroppen!

Jag tog en lite längre paus från bloggandet än vad jag trodde i jul, men det var så mkt farande och flängande så jag hann helt enkelt inte med!

Men jag har saknat er alla och nu kommer bloggen att starta igen. Dock kommer jag inte kunna blogga igen förrän på Måndag för att jag inte kommer ha dator tillgänglig under helgen.. 
Men jag ville bara kika in och säga hej igen!

Jag e så sugen på att börja jobba nu igen och på Måndag så ska jag verkligen börja på allvar! Då kommer jag sitta i studion och börja förbereda inför nästa PLATTA!!!! Det känns så spännande, lite fjärilar i magen faktiskt, men det ska man ju ha!

Det kommer säkert att dyka upp en bild här på min blogg oxå från Thailand, så ni får se hur fantastiskt vackert det var där=)

Och SNART kommer även vinnaren att utses av Sonja Alden och mej i vår rim tävling vi hade innan jul!!! KUL=)))))


Hoppas allt är bra med er, vi hörs efter helgen!
Massa kramar från mej!

RSS 2.0