3 dagar ledigt!!!!

God morgon allihopa!

Ja det känns nästan som det.. Idag är egentligen den första dagen vi e lediga från julshowen. Idag vaknade jag halv två på eftermiddagen i Stockholm=)... jösses , det har faktiskt aldrig hänt förrut! Blev lite chockad själv.
Men oj vad skönt det var att få vila ut lite. det har varit väldigt intensiva dagar nere i Båstad.

Jag har inte varit flitig med bloggandet de senaste dagarna i Båstad, hade tyvärr inget internet så jag kunde inte.

Vi spelade ju in vår show för TV i Måndags. Otroligt lång dag! Vi hade hår och make up hjälp på plats (Micke och Kia, vad skulle vi göra utan er) Så Kia började sminka mej vid 8 på morgonen, kvällen innan hade Micke börjat göra mitt hår vid halv tio tiden och vi höll på till halv tolv.. så ni kan ju tänka er att jag var lite trött vid 8 dagen efter. 

Sen åkte vi till ladan för att få information av TV om hur dagen skulle gå till. Sen var det i full gång. Vi ljudrepade och bildrepade plus att vi hade ett genrep. Halv åtta satte showen igång med publik som även var på plats. 
Allting gick jätte bra och jag tror ni kommer tycka om programmet!!! Hoppas det i alla fall..=)
Vi var färdiga halv elva på kvällen..puh..då var man ganska trött. 
Jag kände att jag hade otrolig värk i fötterna för jag har ju gått i högklackat hela dagarna.. det e inte alltid en dans på rosor=))... men vill man vara fin så får man lida lite pin ibland=)

Efter showen så kunde jag äntligen få träffa min mamma och pappa, det var så längesen jag fick lite tid med de, så det var efterlängtat.
Vi satt på mitt rum en liten stund och pratade om showen och när vi får ses nästa gång! pLus att jag fick med mej hem lite presenter till min födelsedag.. blir spännande att öppna de snart..

Fick även träffa min härliga manager Lotta och hennes underbara föräldrar. Fick födelsedags presenter utav de också.. En fin make up väska från Lotta och champagne och choklad från föräldrarna! Tusen tack än en gång, ni är såå fina!!

Åkte hem till Stockholm igår och på kvällen var jag på Berns på METAL KONSERT!!!! Kan ni tänka er mej det??? Men jajamen, jag var och såg Black label society. Otroligt häftigt... javisst, det bor en liten rocktjej inom mej=)
Det var en gigantiskt lång kö när vi kom dit... här e en liten bit av den..


Jag kan säga att det var mkt mkt hög ljudvolym där inne...var alldeles lomhörd när jag gick därfrån, men som sagt, häftig upplevelse!

Idag tvättar jag upp en massa kläder och packar om min väska. Åker till Båstad igen på Fredag och det är så skönt att kunna förbereda allting redan nu så man kan ta det lugnt igen..

I morgon kära vänner så är det min FÖDELSEDAG! I morgon fyller fröken Nielsen 24 år gammal.
Har aldrig tänkt tanken tidigare när man fyller år att man faktiskt blir ett år äldre=) haha.. men i morgon kommer jag göra det! Inget negativt över huvud taget.. bara ett konstaterande helt enkelt och kanske en tankeställare om att faktiskt ta vara på all den tid man har!

Nu är första tvätten klar.. måste sluta.. men jag avslutar med en bild på alla tjejerna på vår signering häromdagen i Halmstad på en julmarknad.. väldigt mysigt..

Kram kram





andra giget+ mötet med Henrik Larsson!!

Hej allihopa!!!!

Nu är jag tillbaka på hotell rummet efter en hel dag med aktiviteter!

Jag gick ju upp vid halv tio i morse och åt frukost. Gick tillbaka och vilade ett tag tills signeringsteamet kom och hämtade oss. Vi åkte då till Helsingborg och sjöng och signerade vår julskiva "Our christmas" Det gick jätte bra och det var SÅ MKT FOLK!!! tack alla ni som var där!!!

Och lyssna på det här: Henke Larsson var där också!! Han var med och invigde hela bilhallen och vi tjejer fick självklart träffa honom... sååååå trevlig!

När vi skulle gå därifrån så fick vi tre par ballonger utav några och det var så roligt för när vi kom in i bilen och släppte de, så hittade de verkligen sin plats... i taket...längst bak i bilen.. hihi


Efter signeringen så åkte vi direkt till Ladan för vi skulle ändra på lite små saker i showen som inte kändes helt hundra på premiären.
Här nedan ser ni förresten Andreas, vår trummis i bandet... härlig kille!


När vi skulle gå och hämta mat idag (vårt andra julbord...mmmmums..) så ville vi ju ha dessert med oss, men jag tänkte lite lugnt att vi går två gånger helt enkelt för vi får ju inte plats med s¨många tallrikar i händerna... men Sonja (hon kan det där med att servera) hon tog alla tre dessert tallrikarna PLUS sin egen julmat..... !!!!! WOW 
Sonja, du överraskar mej hela tiden=)


SOm sagt detta gigget i kväll kändes kanon bra! Inte minst för att vi hade en helt UNDERBAR publik.. Vi var så glada och tacksamma över den glädjen vi fick utav de som var där. 
PLUS att min kära älskade mamma var där med en väninna. Har inte träffat henne på ett tag och jag var så glad att hon var där och jag fick ge henne en jättekram efteråt...saknar min familj ofta, så när de kommer och lyssnar på det jag håller på med så känns det alltid lite extra speciellt.

I morgon kommer vi åka iväg och signera vår skiva igen, sen kommer tv och ska filma oss under hela eftermiddagen inför vårt jul program som sänds den 1 December, där man kan få lite smakprov ifrån vår show... 

Nu måste jag gå och lägga mej.. ögonen börjar gå lite i kors..

Tack ni alla härliga människor för allt fint ni skriver i min gästbok på min hemsida! Jag läser de ALLA och blir så glad varje gång. Tack även för att ni följer min blogg.. den har blivit som en liten dagbok för mej!

God natt!




Vilken premiär!

God morgon!!!!

Åh det känns som om jag skulle kunna sova i några timmar till för man e ganska trött efter gårdagens premiär! 
Efter allt rep och en premiär med lite nerver inblandade så tömmer man kroppen på en hel del krafter.

Men oj, vad bra det gick igår! Vi kom ut på scenen och hela kvällen hade vi en kanon fin publik. De var med från början till slut.

Vi var otroligt upprymda när vi gick av scenen och kände oss nöjda med det vi alla hade gjort!

Jag skrev ju att när vi vaknade upp i går så var det snö i Båstad. Här är en bild på hur det såg ut när jag åt frukost. Det är lite svårt att se...men dock!


Kolla vilken julstjärna jag hittade på vägen till bussen=) här nedan


Vi har ju så många som hjälper till att göra den här julshowen fantastisk. Här nedan hittar ni våra ljud o scen tekniker som även de får vara med på scen ibland...


 12.30 i dag så blir vi upphämtade på hotellet för att åka till Helsingborg och göra signering av vårt julalbum! Det ska bli trevligt , spännande att höra vad folk kommer tycka om skivan!

Om ni vill komma till våra signeringar, så kan ni gå in på min hemsida www.sannanielsen.com och kolla in alla datum och platser! Ni är såååå välkomna

Efter signeringen åker vi direkt till ladan igen får att gå igenom några saker och sen e det dags för show igen!!!!!!!!!!!

Hoppas ni har en bra dag!
Kram kram


6 timmar kvar....

...tills den stora showen börjar!
Sista genrepet satt som en smäck!! 

Tillbaka till hotellet för att vila lite och förbereda inför kvällen..

Vaknade upp i morse till snöstorm i BÅSTAD!
Kan säga det att det är inte alltför ofta man ser snö i Skåne=) 
Det kändes i alla fall som att premiären kunde inte va på bättre dag!

Måste bara visa ett par grymt läckra skor som Jonas, vår basist kommer ha på sej på showen!


Coola, eller hur?!

Jag, däremot, kom till ladan i de här strumporna idag...=) herregud...
Men ni kan vara lugna, jag har önskat mej svarta strumpor av mamma och pappa i julklapp i år!!!!!



Okej.. då blir det vila, vila, vila och bara komma i stämning till 21.15 då showen börjar...

Tänk på oss i kväll!!
Hör av mej senare om hur allt gick!

kram kram

PREMIÄR!!!!!!

God morgon!

Ja idag är det dags för PREMIÄREN av vår julshow!!!!
Oj oj oj vad kul det ska bli!

I går hade vi två genomdrag och det kändes väldigt bra. Vi satte det mesta och vi kände oss trygga med allting.

Vi har så många människor som hjälper oss med allt på plats. Det är ljud, ljus, scentekniker, all personal på Ladan som e underbara. Vi har vår fantastiska Sussie som jobbar på MLP, vårt bokningsbolag, som har varit med från första början av denna showen och hon är en klippa!

Självklart finns lite premiärnerver i oss inför kvällen, men så ska det ju vara säger de..=) Då blir man mer fokuserad och koncentrerar sej till max! 

Jag som älskar julen och allt vad den innebär tycker det ska bli helt underbart att få börja julfirandet i dag den 21 Nov!



Här ovan ser ni hela gänget som man jobbar nära med. Det är Sussie längst ut till vänster, sen jag, Sonja och sen vår fantastiska regissör Daniel! Han håller koll på oss hela tiden=)
Sen är det vår kära Shirley som håller på och sminkar sej med mascara!


Denna bilden tog Sussie på oss när vi var färdig repade en kväll... Vi var hur trötta som helst och jag hade en riktigt dålig hårdag, så mössan vägrade jag ta av mej=) Men vi stormtrivs ändå!!!


Nu måste jag gå. Bussen går kl 10 och jag måste hinna med lite frukost!!!!
Vi har ett genrep idag med alla kläder och HOPPAS att allt sitter som det ska inför kvällen. Sen är det bara att räkna ner timmarna....
God jul!!!!!
Kram Sanna

dan före dan före dan...=)

Hej!!
Tänkte bara kika in lite och berätta att idag har vi gjort vårt första genomdrag med ALLA kläder och snack och övergångar. Måste säga att det gick mkt bra. Allt satt ju inte perfekt, men för att vara första gången så kändes det bra! Vi är så stolta över denna showen och hoppas verkligen ni ska få med er lite julstämning, för ni kommer väl???? =))))

I kväll har jag även hunnit med att gigga lite i Helsingborg, ett slutet evenemang, super kul. Mysig publik och jag fick även sjunga All I want for christmas som även e med på jul skivan. Det var premiär för den i kväll, LIVE! Det gick=)

Nu måste jag få lite sömn. I morgon e det en stor dag. 08.30 gör vi en bandad intervju med radion, sen åker vi direkt till Ladan och gör två "genrep"... lång dag, mkt rep, men framförallt..mkt skratt!!!!

GOD NATT!
Kram

På tiden att blogga!!!!!

hahaha... nu har det tagit mej lång tid att lägga in ett nytt blogg inlägg. Måste få rutin på detta!!! 

Det är så mkt som händer nu!
Jag, Sonja och Shirley är ju nere i Båstad och repar för fullt inför julshowen som har premiär nu på FREDAG!!!! tjoho!! Det går verkligen kanonbra. Allt flyter på och vi övar in allt för fullt och vi vill verkligen att det ska bli en show där vi känner att vi verkligen är nöjda med allt vi gör! Vi har ju så fruktansvärt kul också hela tiden. Tror dock att vårt fina band ibland blir lite trötta på oss när vi pratar i mun på varandra ( för det gör vi hela tiden) 

I morgon är det en extra stor dag för oss alla. Då släpps nämligen vårt julalbum "our christmas" vilket känns jättekul. Nu är det äntligen här. Man har ju jobbat på det ett tag och alla är nöjda och glada, men att den äntligen finns tillgänglig för Er e stort. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om den?? Om ni får någon julstämning=)

Nu måste jag plugga på lite texter till i morgon. Då gör vi första repet med alla våra SNYGGA kläder till!!!! Det är ju ett utav de roligaste momenten så klart=)

Lägger in en bild på alla tjejerna som hälsar!!


Kram kram!!!

Shopping i Malmö!!!

Det går ju inte att vara i Malmö i nästan en hel vecka utan lite shopping...
Jag är fri idag till kl 16.00 då det e dags att börja repa igen.. 
Då var det dags för Fröken Nielsen att kolla in lite butiker...

Bla köpte jag den här toppen och västen..
Lite glitter och litecoolt om man sätter västen över toppen så blir det både liite glam och lite tufft..Gillar jag!


Det här kommer jag nog att använda till ett par svarta shorts och coola ankelboots och massa smycken!

Nu ska jag öva på allt material till fredagens konsert!
kraam



Promotion i Norge!!!!!

Hej hej!!

Just nu sitter jag och bloggar från Malmö Arena. Jag är här och ska vara med på invigningen nu till helgen. Arenan är verkligen superhäftig!!! Det kommer vara 13000 pers här ungefär som publik, så det kommer bli mäktigt.

Det e massa andra artister som e med, bla Kalle Moraeus som jag har turnerat med i många år och har blivit en kär vän.
Till detta giget har han fått en fantastisk kostym!!! kolla in coolingen=)



Otroligt!!!

I Tisdags var jag i NORGE och gjorde promotion för min platta "Stronger" !!! Det var hur häftigt som helst. Snacka om att det var som en dröm. Aldrig trodde jag att jag skulle få åka utanför vårt lands gränser och göra reklam för min skiva=) Jag hade jätte roligt hela dagen.. Jag hade med mej Ulrika Hammar från MLP och hon e grym!! HOn lugnade mej hela tiden, för min största rädsla var att jag inte skulle förstå språket, och jag kan säga er, att jag fick skärpa till örat en del, men alla var oroligt snälla och trevliga där och hjälpte till med allting... 

Dagen började i alla fall på Arlanda, där jag käkade frukost. Tekaka med ost o skinka, plus ett stort FINT glas apelsinjuice! 

oops, bilden blev fel.. o jag kunde inte fixa till den nu... sorry..

Sne fick jag schemat av Ullis och jag fick skrattattack för när jag läste att vi skulle ha lunch så stavade de det helt annorlunda LUNSJ.. och ja, det är inte så kul när man läser det här på bloggen, men i min situation, med min nervositet inför språket och sååå tidigt på morgonen så blev det hela jättekul!


När vi var på plats så hämtade min Norska kontakt upp mej.. Här e hon.. och hon var helt fantastisk! Jätte trevlig och guidade oss igenom Oslo under dagen då vi var lite lediga..

Ja denna bilden blev oxå fel.. kanske hinner ändra sen..

men i alla fall. Jag hade en underbar dag i Norge och åker gärna dit igen! Jag gjorde två tv grejer där jag fick sjunga Empty room och prata om plattan och min karriär. 

Nu hämtar de mej för att repa, återkommer senare!!
Kram kram


RSS 2.0