På tåget till OSBY!!!

Här ser ni mitt NYA JAG!!!! =))=) 
Jag trivs själv jättebra, inte så mkt att göra längre med håret.. allt går så snabbt!!!

Nu är jag på väg till Osby för konsert lite senare i kväll. Till konserten kommer även mina föräldrar som jag inte sett på ett tag nu, längtar såå efter att få träffa de..kul!! Ska bli spännande att höra vad mamma säger om min risyr, hon e så nervös inför detta ska ni veta.. men vi får hoppas på det bästa.. Jag uppdaterar er på vad hon tyckte!

Nu är det mkt som händer i mitt liv. Det är mkt gig här och var plus att julplattan nu är helt klar och jag har fått mitt första exemplar. Det är såå snyggt och jag är så nöjd med allt vi gjort!! Hoppas ni ska tycka om den=)

Vi håller på att planera för fullt inför julshowen som jag Sonja och Shirley ska ha i Ladan i Båstad. Vi har så grymt kul ihop och det är så enkelt att jobba ihop! 

Andra som jag älskar att jobba med är musikerna jag har jobbat med i sommar, jag vill ALLTID jobba med dem!!
Här nedan ser ni en bild på Martin (trummis), Niklas (keyboard), Jocke (basist) precis innan gig på Luleå kalaset i somras! Riktigt goa rabbar!


Åh det måste jag ju berätta. Igår bokade jag äntligen min semester resa!
Jag har varit så rädd att jag inte skulle få någon semester, men nu bokade jag!!!
Det blev Thailand. Har varit där en gång förrut och det var helt underbart, så det ser jag också fram mot!

men innan dess blir det som sagt julshow och julplatta som gäller plus julen så klart hemma i Edenryd, mysigt!

Måste avsluta med att berätta om att jag, för ett tag sedan hälsade på en liten kille vid namn Oliver, 4 år på barnsjukhuset i Uppsala. En helt underbar kille som tog tag i mej direkt. När jag kommer dit så får jag en present utav honom.  Det var världens finaste armband! Jag blev så oerhört glad, grymt fint och min stil totalt! Armbandet hade en berlock där det stod Follow your heart.. i följd av ett hjärta. 
Det är en liten otydlig bild, men så här ser det ut i alla fall.. Detta armband har jag haft på mej sen den dagen jag träffade Oliver och kommer aldrig ta av mej det.. Om Oliver eller någon i din närhet skulle läsa detta, så tack än en gång! 


Nu ska jag försöka sova lite... hörs sen
Kram Sanna



Jag har klippt mej!!

Ja.. det har jag gjort! Jag har klippt mej... kort!
Observera att jag tycker det e kort, men min manager sa till mej att det var inte så kort som jag säger att det är.. haha.. aja, vi får väl se vad ni tycker=)
Jag kan knappt förstå det själv..
Jag var hos min frisör idag och skulle plocka ut mina extensions som har suttit i alldeles för länge.. och mitt egna hår såg väl ut så där efteråt, så vi fick klippa en bit och till slut så blev det en frisyr=) haha!!

Jag har ju ingen bra bild än så länge, men det ska jag sätta in snart!

Annars idag har jag gjort 4 intervjuer på löpande band, medans jag suttit hos frissan, otroligt vad man kan få mkt gjort där!

I morgon åker jag sonja och shirley ut en liten sväng i landet och har lite företags gig. Super kul! Kommer hem på Fredag och då e jag ledig.. tror det blir en ganska lugn kväll..

men jag måste gå o packa, ville bara berätta denna oändligt stora nyhet för er=)
Hoppas ni får en skön kväll

Kraaaaaaaaaam


Ny blogg!!

Hej alla goa människor!

Nu har jag en ny blogg som jag ska försöka hantera=)
Så detta är mer som ett test för att se att allt fungerar som det ska!

Hoppas allt är bra med er.
Det är fullt upp för mej just nu!
Igår var jag i Klippan på företagsgig, i morgon likaså i Västerås och på Lördag är det dags för mej att showa lite på casiont i Sundsvall tillsammans med mina underbara musiker!

Har precis fått se hur vår julskiva kommer att se ut inuti.. den e sååååå fin!!
Ska bli så kul att höra vad ni tycker om den när den är ute i shopen!

Nu ska jag hänga upp nya gardiner i mitt vardagsrum, alltid lika spännande=)

Kram på er!

RSS 2.0